بلغور چیست؟

یکی از خوراکی هایی که پیشینیان مان مورد استفاده قرار می دادند بلغور گندم و جو بوده است. بلغور در لغت به معنای هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته است و به طور خاص گندم یا جو ی پخته شده و خشک کرده را گویند که با آسیا نیمکوب کرده ا ند (فرهنگ برهان قاطع و آنند راج).


برچسب‌ها: مقاله

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٩/۳٠ و ساعت ۱:٠۱ ‎ق.ظ  نظرات ()
 مصرف کلسیم و سکته قلبی

گفته شده است که مصرف مکمل کلسیم سبب تسریع آهکی شدن رگها و بروز مرگ و میر در بیماران مبتلا به نارسایی کلیه می شود و نیز احتمال بروز انفارکتوس میوکارد (سکته قلبی) را در خانم ها ی سالم سالمند می افزاید.

اصولاً مصرف کلسیم به صورت مکمل بر تراکم استخوان و احتمال شکستگی، منافع آنچنانی ندارد و بر اساس اطلاعات موجود، ارزیابی شده است که درمان 1000 نفر با مکمل کلسیم و به مدت 5 سال تنها از بروز 26 مورد شکستگی پیشگیری خواهد کرد حال آنکه سبب پیدایش 14 مورد انفارکتوس میوکارد اضافی خواهد شد.

منبع

BMJ 2010 jul29

http://dx.doi.org/10.1136/6mj.c3691


برچسب‌ها: قلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٩/۳٠ و ساعت ۱٢:٥٩ ‎ق.ظ  نظرات ()
 کاهش وزن با دارو

هرچند بار یک بار، کارتل ها و ترا ست های دارویی برای سرازیر کردن پول جیب بیمار به سوی خود طرح ریزی می کنند و دارو های جدید به بازار عرضه می نمایند.


برچسب‌ها: مقاله

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٩/۳٠ و ساعت ۱٢:٥٦ ‎ق.ظ  نظرات ()
 معجزه اسفناج

اسفناج یکی از گیاهانی است که آنچنان که باید مورد استفاده قرار نمی گیرد. برگ اسفناج خنک کننده است و برای کاهش تب نافع می باشد.

پختن برگ اسفناج با جوی پوست کنده (جوی سفید) و روغن بادام شیرین برای سرفه های خشک و تبهای گرم افراد گرم مزاج مفید است.

ولی پختن اسفناج با گوشت پرنده چاق و چرب و برنج و ادویه ( زنجبیل، هل و دارچین) در سرفه های خشک و تبهای گرم افراد سرد مزاج نافع است.


برچسب‌ها: مقاله
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٩/۳٠ و ساعت ۱٢:٥۳ ‎ق.ظ  نظرات ()
 خشک کردن و حالت دادن به مو ها

امروزه روز همه عجله دارند، می خواهند تمام کارها را سریع انجام دهند و زود برای خوابیدن به آشیانه خود باز گردند. در مسایل مربوط به سلامتی و بهداشت نیز همین شتاب دیده می شود.


برچسب‌ها: مو

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٩/۳٠ و ساعت ۱٢:۳٧ ‎ق.ظ  نظرات ()