تنقلات ترش

1- آلبالو: میوه ای قدیمی ازغرب آسیاوشرق اروپااست. انواع واقسام مختلف دارد. آلبالو را به صورت تازه، کنسرو یا خشک (آلبالوخشکه) مورداستفاده قرار می دهند. مصرف آلبالوسبب پاکسازی بدن ازسموم می شود، خستگی کبدرابرطرف می سازد، ازمیزان جوش های غرور می کاهد، یبوست رابرطرف می کند و تیرگی رنگ چهره را زایل می نماید. ازخوردنی های معروف می توان آلبالوپلو، مربای آلبالووچای آلبالو رانام برد. در هر100گرم آلبالو، یک گرم پروتئین، 15گرم کربوهیدرات،20میلی گرم کلسیم،3/0میلی گرم آهن، 3گرم سدیم،220میلی گرم پتاسیم،150واحدبین المللی ویتامین A، 12میلی گرم ویتامین C و مقداری ویتامین B1، B2 و B3 وجود دارد.


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:۳٤ ‎ب.ظ  نظرات ()
 آجیل وتنقلات شیرین

 1- ارده: وقتی کنجد را بو داده و آن راسائیده وخمیرکنند، ارده به دست می آید. اگر ارده را با کنجد سیاه تهیه کنند، خاصیت غذایی بیشتری خواهد داشت. با ارده غذاها و تنقلات شیرین وخوشمزه تهیه می کنند ازمخلوط کردن ارده باشیره خرما،ارده شیره به دست می آید. این خوراکی مخصوص شهرهای دزفول، اندیمشک و سایر نقاط خوزستان است. ازمخلوط ارده وپوره نخودغذایی لبنانی به نام هوموس تهیه می شود. استفاده ازارده قدرت بدنی وقدرت دفاعی رامی افزاید و در روزهای سرد یک غذای انرژی زا به شمار می رود.


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:٢٩ ‎ب.ظ  نظرات ()
 اجزای آجیل

1- انچوچک یا بادام جنگلی: انچوچک از درخت گلابی وحشی به دست می آید. این گیاه دربسیاری ازکشورهای آسیایی از جمله ایران می روید.طول این درخت گاه به 6 تا 7 متر می رسد و میوه ای شبیه بادام یا مغز زردآلو داردکه خوشمزه هم هست.ازاین میوه برای افزایش ادراربیماران،افزایش نیروی جسمانی وتقویت عمومی استفاده می شودوقبلاًیکی ازاجزای ثابت آجیل بوده است.


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:٢۱ ‎ب.ظ  نظرات ()
 فایده های آجیل

نتایج تحقیقات به عمل آمده حاکی از آن است که مصرف 5 بارآجیل درهفته،از بیماری قلب به علت رسوب کلسترول دردیوار رگها جلوگیری می کند.


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:۱٥ ‎ب.ظ  نظرات ()
 انواع آجیل

- آجیل شور: اجزای این آجیل که همان آجیل معمولی است،شوریا نمک زده هستند.کسانی که به علت فشار خون نمی توانند ازآجیل شور استفاده کنند،می توانند از آجیل ترش استفاده نمایند.

- آجیل ترش: آجیلی است که اجزای آن را فقط با آبلیموواندکی نمک تفت می دهند.


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:۱۳ ‎ب.ظ  نظرات ()
 آجیل

با نوشدن سال،ضمن تبریک وتهنیت نوروز پیروز،برای آنکه ذائقه دوستان عوض شود، مطالب این ماه را به آجیل اختصاص داده ایم. به تنقلاتی که از مخلوط کردن انواع خشکبار خام، تفت داده، شور یا ترش ترتیب می دهند آجیل گفته می شود(کتاب کوچه حرف آ شماره 1275، معین ج 1ص33).


برچسب‌ها: آجیل

ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ  نظرات ()