درمان رهگیری

1- باید تولید آنتی هیستامین دربدن را افزود به این منظور روزی 3باراز60میلی گرم Co Q10 استفاده کنید.

2- باید میزان بروز واکنش های آلرژیک را کاهش داد:

- استفاده از عصاره جین سنگ وریشی

- مصرف روغن کتان همراه غذا

- یک قاشق چای خوری کلروفیل مایع 3بار درروز وپیش ازغذا.

3- پاکسازی لوله معده وروده با لیموترش  وگیاهان تلخ، یا استفاده از چای سبز یا عصاره صبرزرد صبح ناشتا.

4- افزودن آنزیم های پروتئولیتیک مثل قرص های حاوی آنزیم های گوارشی.

5- استفاده از لبنیات حاوی پروبیوتیک پیش از غذا.

6- تقویت غده های فوق کلیه با شربت جین سنگ وشیرین بیان ومصرف 5000میلی گرم ویتامین C به صورت ester روزانه.

7- تقویت ایمنی وطبیعی کردن گوارش با آنزیم های گیاهی مانند عصاره دانه خارمریم، چای گزنه وریشه گل قاصد وچای یا قرص سرخارگل یا مهر طلایی.


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:۱٦ ‎ب.ظ  نظرات ()
 درمان با ابرغذا

درموارد حساسیت وعدم تحمل غذایی می توانید ازغذاهایی بیشتر استفاده کنید که حاوی فلاونوئید وسرشار از الیاف وویتامین C هستند ، مثل مرکبات. می توانید از شربت زنجبیل برای کمک به رفع التهاب ویا مخلوط زنجبیل وصبر زرد استفاده نمائید.


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:۱٤ ‎ب.ظ  نظرات ()
 برنامه درمان تغذیه ای

1- برای پاک کردن بدن از مواد آلرژی زا یا آلرژن باید از یک دوره کوتاه پاکسازی استفاده کرد. سپس از رژیمی استفاده کرد که حاوی غذاهای تازه ودانه های سرشار ازآنزیم باشد.

2- بااستفاده از رژیم غذایی چرخشی می توان غذاهای مشکوک را مشخص کرد به ویژه اگر اضافه وزن دارید یا به عفونت کاندیدا دچار هستید یا به کم کاری تیروئید یا کمی قند خون دچار می باشید.

3- باهرغذا یک قاشق غذاخوری سرکه سیب همراه عسل میل کنید.

4- برای طبیعی شدن فلورمیکربی روده از غذاهای پرورده مثل ماست استفاده کنید.

5- غذاهایی که بیشتر سبب آلرژی می شوند عبارتنداز: گندم، لبنیات، میوه ها، قند، مخمر، قارچ، بادام زمینی، تخم مرغ، سویا، قهوه، ذرت، آبجو وسبزی ها.بعضی از این غذاها به خودی خود سالمند ولی غالباً به مواد نگاهدارنده آغشته اند ودر مورد محصولات حیوانی تحت تاثیرآنتی بیوتیک وهورمون می باشند.

6- گزینه های غذایی مطمئن عبارتنداز: شیربرنج، شیربز، شیربادام، نان های تخت، نان های آسانگوار، برنج قهوه ای یا خودرو،ارزن،گندم سیاه،تاج خروس، کینوا، شیره خرما، شیره افرا، کره بادام، کره کنجد، جانشین های تخم مرغ که از کتان تهیه شده باشد.


برچسب‌ها: تغذیه
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:۱٢ ‎ب.ظ  نظرات ()
 علل عدم تحمل غذایی

علل رایج حساسیت وعدم تحمل غذایی عبارتنداز:

- خوردن غذاهایی که از نظرشیمیایی تغییر یافته اند، غذاهای سمپاشی شده یا تلقیح شده به طوری که بدن نتواند با آنها کنار بیاید.

- به ارث رسیدن حساسیت های غذایی .

- افزودنی های غذایی مانند نیتریت ها، آسپارتام، MSG وسولفیت ها، استرس، اغذیه فست فود.

- آلکالوزهمراه پائین بودن PH معده وکمبود آنزیم.

- خواب ناکافی

- ضربه عاطفی

- عفونت های مزمن

- وجود آلرژن های غذایی خاص مانند غذاهای گلوتنی.


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ  نظرات ()
 نشانه های عدم تحمل غذایی

درافراد دچار حساسیت یا عدم تحمل غذایی خارش واشکریزش از چشم، تاری دید، بیماری کرون crohn، سندرم روده تحریک پذیر یا  IBS یا اسهال وجود دارد. این بیماران دچار انواع سردردها، کم کاری تیروئید، التهاب استخوان ومفاصل (استئوآرتریت)، کاهش قندخون، فعالیت بیش از حد وتحریک پذیری وگر گرفتن درکودکان. باد کردن بیش از حد معده، وجود گاز ویبوست، تهوع یا سردرگمی روانی بعدازغذاخوردن، تپش قلب، تعریق، کهیر، زنگ زدن گوش، عفونت های مزمن گوش، احتقان مزمن، چاقی بدون توجیه.


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:۱٠ ‎ب.ظ  نظرات ()
 حساسیت وعدم تحمل غذایی

حساسیت وعدم تحمل غذایی :

آلرژی غذایی عبارت است ازپاسخ آنتی بادی سیستم ایمنی نسبت به بعضی غذاها.عدم تحمل غذایی عبارت است از واکنش غیر ایمنی که معمولاً به علت کمبود یک آنزیم برای هضم بعضی غذاها به وجود می آید. بیماری سلیا ک celiac نوعی حساسیت به گلوتن gluten است. گلوتن پروتئین گندم است. نود درصد واکنش های غذایی به علت بعضی پروتئین های موجود درشیر، بادام زمینی، سفیده تخم مرغ، گندم وسویا به وجود می آید. از آنجا که بیشتر از غذاهایی استفاده می کنیم که از نظر شیمیایی تغییر یافته اند، آنزیم های موجود در آنها تخریب شده است واصولاً تمامی غذاهای پردازش شده، میزان حساسیت های غذایی روبه رشد است. به علت آنکه درغذاهای پردازش شده یا کارخانه ای آنزیم های لازم وجود ندارد. اینگونه غذاها به طور کامل هضم نمی شوند ومقدار زیادی چربی و پروتئین هضم نشده دربدن باقی می ماند ودستگاه ایمنی، آنها را سمی می پندارد. به همین جهت پروستاگلاندین، لکوترین وهیستامین در گردش خون آزاد کرده وبه این ترتیب واکنش های آلرژی به وجود می آید.  


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:٠۸ ‎ب.ظ  نظرات ()