کمبود مواد غذایی

کمبود مواد غذایی و یا نخوردن غذای کافی از عوامل مهم ریزش مو می باشد.

در دوره ی نقاهت بعضی از بیماریها مثل تب روده یا تیفوئید، میزان ریزش مو بیشتر می شود.


برچسب‌ها:
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/٢٧ و ساعت ۱٠:۳۸ ‎ق.ظ  نظرات ()
 عوامل ریزش مو

بسیاری از مردان و زنان در جهان دچار ریزش مو هستند. ریزش شدید موممکن است شناسه حمله زودرس قلبی باشد. در 60 درصد افراد سفید پوست قفقازی حالت طاسی مردانه دیده می شود. الگوی طاسی زنانه به ارث، بیماری تیروئید و تغییرات هورمونی مربوط می شود و در 50 درصد موارد علت ریزش موی زنانه را به وجود می آورد.


برچسب‌ها:
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/٢٧ و ساعت ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ  نظرات ()
 کمبودویتامین "ب"

یکی از علل ریزش مو کمبود ویتامین های مجموعه ی "ب" است. به این جهت، استفاده از این ویتامین ها، چه به صورت خوراکی و چه به صورت تزریقی و یا مالشی اثر چشمگیری در کاهش ریزش مو دارد.


برچسب‌ها: کمبودویتامین "ب"
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/۱٩ و ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ  نظرات ()
 نان سفید

استفاده از نان های سفید بدون سبوس یکی دیگر از علل ریزش مو  است. سعی کنید از نان های سبوس دار استفاده نمائید.

 


برچسب‌ها: نان سفید
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/۱٩ و ساعت ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ  نظرات ()
 مخلوط حنا، سدر و مورد

استفاده از گیاهان فوق به صورت افشره و مخلوط با یک شامپوی معمولی به جلوگیری از سفید شدن مو کمک می نماید. به هر شیشه شامپو، مقدار 10 میلی لیتر از افشره ی  هر یک از گیاهان فوق افزوده و شیشه را به خوبی تکان می دهند. یک قاشق چای خوری از شامپوی حاصل برای شستن سر کافی است. این شامپو باید 10 دقیقه روی سر بماند.


برچسب‌ها: حنا, مورد, سدر
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/۱۱ و ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ  نظرات ()
 تره

خوردن تره در پیشگیری از سفید شدن مو موثر است و موجب سیاه ماندن رنگ موها می شود.


برچسب‌ها: تره
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/۱۱ و ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ  نظرات ()
 سورنجان

از پیاز سورنجان می توان برای سیاه ماندن رنگ مو استفاده نمود.


برچسب‌ها: سورنجان
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/٦ و ساعت ۸:٥٤ ‎ق.ظ  نظرات ()
 خرما

خوردن خرمای مناطق دریای جنوب ایران به علت آنکه با آب دریا آبیاری می شود دارای مواد ضروری برای رنگ مو است.


برچسب‌ها: خرما
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩۳/۸/٦ و ساعت ۸:٥۳ ‎ق.ظ  نظرات ()