فایده های آجیل

نتایج تحقیقات به عمل آمده حاکی از آن است که مصرف 5 بارآجیل درهفته،از بیماری قلب به علت رسوب کلسترول دردیوار رگها جلوگیری می کند.


در این تحقیقات،مشخص شده که روغن موجود در این خوراکی ها برای سلامتی انسان موثراست.این روغن ها حاوی چربی های اشباع نشده یک ظرفیتی هستند.مهم ترین آجیل هایی که دراین مورد بایدبه آنهاتوجه خاص مبذول شودعبارتنداز: بادام،بادام زمینی،بادام هندی ،گردو،فندق ونیزانواع تخمه ها به ویژه تخمه کدووانچوچک.درآجیل مقادیر قابل توجهی فیبرونیزآنتی اکسیدان های مختلف مانند ویتامینE  و سلنیوم وسایرفلزات وجود دارد.

- فوایدآجیل: استفاده ازآجیل،رگهارادربرابرهجوم کلسترل محافظت می کند.این خاصیت به خاطر وجود ماده ای موسوم به اسیدالاجیکelajic acid  است.بامصرف روزانه بادام وگردو می توان از مقدار کلسترل بد یعنی LDL کاست.متخصصان تغذیه معتقدند که اثربادام دربدن کمتر ازروغن زیتون نیست.به هر حال،مصرف روزانه 40 تا 50 گرم آجیلی که شور نباشد،علاوه بر محافظت دربرابربیماری های قلب سبب چاقی می شود.


برچسب‌ها: آجیل
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/۱/٢ و ساعت ٢:۱٥ ‎ب.ظ  نظرات ()