حساسیت وعدم تحمل غذایی

حساسیت وعدم تحمل غذایی :

آلرژی غذایی عبارت است ازپاسخ آنتی بادی سیستم ایمنی نسبت به بعضی غذاها.عدم تحمل غذایی عبارت است از واکنش غیر ایمنی که معمولاً به علت کمبود یک آنزیم برای هضم بعضی غذاها به وجود می آید. بیماری سلیا ک celiac نوعی حساسیت به گلوتن gluten است. گلوتن پروتئین گندم است. نود درصد واکنش های غذایی به علت بعضی پروتئین های موجود درشیر، بادام زمینی، سفیده تخم مرغ، گندم وسویا به وجود می آید. از آنجا که بیشتر از غذاهایی استفاده می کنیم که از نظر شیمیایی تغییر یافته اند، آنزیم های موجود در آنها تخریب شده است واصولاً تمامی غذاهای پردازش شده، میزان حساسیت های غذایی روبه رشد است. به علت آنکه درغذاهای پردازش شده یا کارخانه ای آنزیم های لازم وجود ندارد. اینگونه غذاها به طور کامل هضم نمی شوند ومقدار زیادی چربی و پروتئین هضم نشده دربدن باقی می ماند ودستگاه ایمنی، آنها را سمی می پندارد. به همین جهت پروستاگلاندین، لکوترین وهیستامین در گردش خون آزاد کرده وبه این ترتیب واکنش های آلرژی به وجود می آید.  


برچسب‌ها: عدم تحمل غذایی
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٠/٤/٢۸ و ساعت ٥:٠۸ ‎ب.ظ  نظرات ()