چاره نفخ لوبیا

-1 شب قبل، ابتدا لوبیا را در آب جوش خیس کنید. پس از نیم ساعت لوبیا را از آن آب در آورده و در آب سرد خیس نمائید و بگزارید تا صبح بماند. سپس قبل از پختن، آب لوبیا را دور ریخته و لوبیا را خوب بشوئید و در آب تازه بپزید. با این کار قند رافینوز که عامل نفخ است کمتر خواهد شد.


-2 نفخ به علت مصرف لوبیا، بیشتر در افرادی دیده می شود که کمتر از این نعمت الهی استفاده می کنند. در صورتی که می خواهید حبوبات را در برنامه غذایی خود بگنجانید، از مقدار کم آن شروع کنید.

-3 خوراک لوبیا را با غذاهای نفاخ دیگر مانند کلم برگ و کلم بروکسل مصرف نکنید.

-4 اگر می خواهید از حبوبات در برنامه غذایی خود استفاده کنید ابتدا از عدس، لوبیا چشم بلبلی و لوبیا سفید شروع کنید.

-5 حبوبات را خوب بپزید.

-6 در آبی که حبوبات را خیس می کنید، حدود یک نوک قاشق چای خوری جوش شیرین بریزید.

-7 هرگز از کنسروهای لوبیا استفاده نکنید و در صورت استفاده، لوبیای آن را به مدت یک دقیقه با آب سرد بشوئید.


برچسب‌ها: چاره نفخ
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸۸/۱٠/٢۳ و ساعت ٩:٥٢ ‎ب.ظ  نظرات ()