استفاده از عسل به جای قند

من به بیماری قند مبتلا هستم، آیا می توانم به جای قند از عسل استفاده کنم؟

معمولاً در برنامه غذایی دیابت، استفاده از عسل به جای قند هیچ مزیتی ندارد. هم مصرف عسل و هم مصرف قند سبب افزایش میزان قند خون خواهد شد.

عسل شیرین تر از شکر و قند است، بنابر این در بعضی موارد می توان به جای قند از مقدار کمتری عسل استفاده کرد . اما در واقع، مقدار کربوهیدرات ها و کالری عسل در هر قاشق چای خوری بیشتر از قند و شکر است. بنابر این میزان کالری و کربوهیدراتی که از این راه به دست می آید بسیار کم و در حداقل مقدار خواهد بود.

در صورت ترجیح دادن طعم عسل، می توان از عسل استفاده کرد اما باید این مصرف در حد اعتدال باشد. باید به عنوان بخشی از برنامه غذایی دیابت، میزان کربوهیدرات مصرفی را محاسبه و در برنامه ملحوظ داشت.

 


برچسب‌ها:
|+| نوشته شده توسط در ۱۳٩٢/٤/۱ و ساعت ۸:٥٩ ‎ق.ظ  نظرات ()