جلوگیری از سفید شدن مو

- فلز روی ، یکی از مهمترین فلزات است که بشر با آن سرو کار داشته است. این فلز در میوه ها و سبزی ها و آب دریا وجود دارد  استفاده از میوه ها و سبزی هایی که با آب دریا آبیاری می شوند مثل خرما ، از سفید شدن موی سر جلوگیری میکنند.


- اگر موی سر را با روغن زیتون طبیعی (بودار) چرب کنید، هرگز موی سر سفید نمی شود.

- اگر زهره (کیسه صفرا) حیوانات را در روغن زیتون حل کرده و به سر و صورت بمالید ، موهای سفید، به سیاه تبدیل می شوند.

- انگور از میوه هایی است که مصرف آن از سفید شدن مو جلوگیری می کند. در بیماری های طولانی ، روزی سه لیوان آب انگور از ریزش مو جلوگیری می نماید.

- یکی دیگر از فلزات مهم، منگنز است که در سنبل الطیب وجود دارد. خوردن سنبل الطیب و مالیدن ریشه پخته شده سنبل الطیب به موها سبب ریختن موهای سفید و رویش موهای سیاه می گردد.

- میوه هائی مانند سیب ، گلابی، هلو اگر با پوست خورده شوند به علت دارا بودن منگنز از سفید شدن مو جلوگیری میکنند.

- خوردن جوشانده ی پوست برنج (شلتوک) و سبوس گندم و جودر حفظ رنگ مو ، نقش اساسی دارد و خوردن نانهای سفید بدون سبوس (مانند سنگک، لواش و بعضی نانهای فانتزی ) سبب سفید شدن موها می شود.

- استفاده خوراکی از سیر چه به صورت خام و چه به صورت پخته در رنگین نگاه داشتن مؤثر است.

- مصرف گیاهانی که در خاک دارای منگنز رشد کرده باشند مثل موسیر، پیاز ، تره، والک سبب رنگین ماندن مو می شود.

- خام خواری از سفید شدن مو جلوگیری می کند.


برچسب‌ها: مو
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/۳/٢۸ و ساعت ۱٢:٤۱ ‎ب.ظ  نظرات ()