بایدها و نباید های آکنه

آکنه یکی از بیماری های پوستی است. برای رهایی از شر این بیماری مزمن به نبایدها و باید های زیر توجه کنید.


نبایدها

- نباید از جوانه گندم، پنیر، تخم مرغ، لیموترش، نمک و غذاهای ید دار استفاده کنید.

-نباید از آرد گندم، غذاهای شیرین و سرخ کرده ، چای و قهوه ، شکلات ، لبنیات پرچرب، بادمجان، فلفل ، سیگار ، گوجه فرنگی و غذاهای آماده استفاده کنید.

- نباید جوش ها را فشار دهید.

بایدها

- باید به مدت سه روز از رژیم غذایی آب میوه (سیب،هویج و گریپ فروت) و۶ لیوان آب در روز استفاده کنید.

- باید از غذاهای تازه حاوی فیبر استفاده کنید ، هر روز سالاد بخورید و غلات سبوس دار ، سبزی های دارای برگ پهن سبز، لبنیات کم چرب و سیب را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

- باید به جای گوشت قرمز، کالباس و سوسیس از بوقلمون، مرغ و سبزی ها (لوبیا،سویا،جوانه ها) استفاده کنید.

- باید صبح ها چای سبز بنوشید.

- باید روزانه ۴ تا ۶ قاشق مربا خوری روغن گل پامچال و دو استکان دم کرده زنجبیل مصرف کنید.

- باید روزانه ٢ بار چای بومادران بنوشید و می توانید از دم کرده برگ بابا آدم هم استفاده نمائید.

- باید از قرص حاوی آنزیم (پانکراتین، دایجستیو) و ویتامین E استفاده کنید.

- باید بیشتر بخوابید.

- باید صبح اول وقت زیر آفتاب بنشینید.

کارهای عملی

- روی جوشها ی آکنه، عسل بمالید، پنج دقیقه صبر کنید، سپس پوست مرده را برداشته ، صورت را شسته و خشک کنید.

- روی جوشها اسانس بابونه ، درخت چای ، رزماری، لاواند یا ژرانیوم بمالید.

- صورت را با صابون همیشه بهار (کالندولا) بشوئید

- به مدت ٢ تا ٣ هفته، هر روز روی جوشها سرکه بمالید.

- به محض مشاهده جوش تازه ، یک تکه یخ روی آن بگذارید.

- صورت را با اکالیپتوس بخور دهید یا از ماسک صبر زرد و لیمو استفاده نمائید.

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد آکنه به WWW.Pahnak.ir  رجوع کنید.


برچسب‌ها: آکنه
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٥/٢۸ و ساعت ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ  نظرات ()