کاهش احتمال قند

پژوهشگران نتایج 6 بررسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده اند که طی آن میزان مصرف میوه و سبزی در شرکت کنندگان در بررسی اندازه گیری شده بود.


 دراین بررسی، ایجاد و پیدایش بیماری قند طی یک دوره متوسط 13 ساله سنجیده شده است. مصرف میوه و یا سبزی چه به تنهایی و چه با هم به کاهش احتمال پیدایش دیابت ارتباطی نداشت. در 4 بررسی که اختصاصاً مصرف گیاهان  دارای برگ سبز بزرگ مورد بررسی قرار گرفت ، مشاهده شد در آنها که از بالاترین مقدار این گیاه استفاده می کردند، میزان بروز قند 14٪ کمتر از افرادی بود که از کمترین مقداراین نوع سبزی ها استفاده می نمودند.

مصنفان سازو کار این تاثیر را به علت وجود آثار آنتی اکسیدان بتا کاروتن، پلی فنل ها و ویتامین ث موجود در گیاهان می دانند. محققان می گویند چه بهتر که به جای دارو از این گیاهان استفاده شود.

http://click.Jwatch.org/Cts>BmJarticle


برچسب‌ها: قند
|+| نوشته شده توسط در ۱۳۸٩/٧/٢٦ و ساعت ۱٢:٢٩ ‎ب.ظ  نظرات ()