بیماری قند و عسل

جواب:

به طور کلی در برنامه غذایی دیابتی ، جانشین ساختن عسل به جای قند یا شکر ، هیچ مزیتی ندارد، هم مصرف عسل و هم مصرف قند یا شکر میزان قند خون را بالا می برد.

عسل، شیرین تر از شکر است، بنابراین می توانید به جای قند ، از مقدار عسل کمتری استفاده نمائید. اما میزان کربوهیدرات و کالری یک قاشق چای خوری عسل اندکی بیشتر از همان مقدار شکر است و به این مقدار کالری و کربوهیدراتی که مصرف می شود بسیار جزئی است.

در صورتی که طعم عسل را ترجیح می دهید، می توانید از عسل استفاده کنید ولی این کار باید در نهایت اعتدال انجام شود. به عنوان بخشی از برنامه غذایی دیابت، باید از میزان کربوهیدراتی که با مصرف عسل وارد بدن می شود اطمینان پیدا کنید.

 

/ 0 نظر / 23 بازدید