اسیدهای چرب امگا 6 چیستند ?

اسیدهای چرب امگا 6 ، نوعی چربی غیر اشباع اند که در روغن های گیاهی ،مغز آجیل و دانه ها ( کنجد ، آفتابگردان ) یافت می شود. وقتی به اعتدال و به جای چربی های اشباع شده موجود در گوشت و لبنیات مورد استفاده قرار گیرند، اسیدهای چرب امگا 6 در واقع برای قلب و مغز مفید هستند.

در مورد مصرف اسیدهای چرب امگا6، تناقضاتی هم وجود دارد. بعضی پژوهشگران معتقدند اسیدهای چرب امگا6 در بدن متحمل سوخت و ساز شده و به نوعی اسید چرب تبدیل می شوند که سبب التهاب و صدمه دیدن آستر سرخ رگ ها می گردد. این صدمه موجب تنگ شدن سرخ رگ ها شده و به بیماری قلب منتهی می شود.

اما، جامعه قلب آمریکا (AHA) گفته است که این نظریه درست نیست. این جامعه توصیه کرده است که مردم می توانند بین 5 تا 10 درصد کالری روزانه خود را از اسیدهای چرب امگا 6 دریافت دارند. در صورتی که در مورد مقدار مصرف اسیدهای چرب امگا 6 نگرانی وجود داشته باشد باید درمورد جانشین کردن چربی های اشباع شده با گزینه های سالم تر با پزشک مشورت نمود.

و نیز نگاه کنید به :

تخم مرغ و بیماری قلب

بیماری شاگاس

حمله قلبی

کمبود ویتامین D

بیماری سرخ رگ های تاجی

بیماری رگ های کوچک

نشانگان حاد اکلیلی

بیماری کاوازاکی


/ 0 نظر / 11 بازدید